Hi ambitieuze ondernemer,

Ondernemen is niet altijd rozengeur en maneschijn. Sterker nog: als zzp’er of (kleine) ondernemer in de dienstverlenende sector komen er zoveel zaken bij kijken, dat je je focus volledig verliest. Je bent veel minder bezig met je corebusiness dan je voor ogen had.

Laat die werkzaamheden daarom lekker aan mij over. Vol enthousiasme ga ik aan de slag en creëer ik groei in jouw bedrijf.

Hoe ik voor groei in jouw bedrijf zorg?

Er zijn verschillende manieren waarop wij samen aan de slag gaan. Helemaal zoals jij het wil.

Marketing en communicatiesidekick

Marketing & Communicatie Sidekick: Een frisse blik op jouw marketing & communicatie activiteiten!

Ik help jou bij:
 • Het schrijven van content voor je blogs of nieuwsbrieven: kost je teveel tijd
 • Het beheren van social media posts: je hebt te weinig inspiratie
 • Marketing- of communicatieplannen maken: je hebt geen idee hoe je begint
 • Vertalingen: Engels is niet jouw sterkste kant
 • Aanpassingen van jouw WordPress website: je brandt je vingers er liever niet aan
Zo maar wat taken die belangrijk zijn voor iedere ondernemer, maar voor jou zijn ze een blok aan je been. Als marketing- communicatieassistent neem ik deze – of andere werkzaamheden die een blok aan jouw been zijn – uit handen. Zo focus jij je – eindelijk weer – op je onderneming.

Online backoffice support

Online backoffice support: Eindelijk rust en overzicht in je onderneming!

Ik help jou bij:
 • Loopt je niet-georganiseerde mailbox over?
 • Heb je geen idee hoe je je agenda effectief beheert?
 • Loop je omzet mis door incomplete facturen en offertes?
 • Ben je toe aan geautomatiseerde processen?

Dit zijn een paar typische taken die hard nodig zijn voor het runnen van je bedrijf. Maar je hebt geen idee hoe je eraan begint. Zonde, want deze werkzaamheden zijn ontzettend belangrijk.

Maar geen zorgen. Ken je de hippe term Virtual Assistent? Ben ik ook!
Ik help je bij het regelen, organiseren en coördineren van al die werkzaamheden.

Eindelijk rust en overzicht in je onderneming.

Marketingstrategie

Marketingstrategie: Geen losse flodders meer, maar een duidelijke stip op de horizon!

Zie jij door de bomen het bos niet meer als het op marketing aankomt? Ben je de weg kwijtgeraakt in de jungle van mogelijkheden? Ik help je graag met de juiste strategie, zodat groei eindelijk weer mogelijk wordt. Geen losse flodders meer, maar een duidelijke stip op de horizon.
 • Inzicht in de kansen en prioriteiten van jouw bedrijf
 • Een helder en herkenbaar aanbod
 • Een concrete planning
 • Duidelijke stappen die tot jouw doel leiden
 • Social media strategie

Dit levert het je op als wij samenwerken!

 • SVG MANNA Marketing (1)
  Een frisse blik en creatieve ideeën
 • SVG MANNA Marketing (1)
  Overzicht en structuur
 • SVG MANNA Marketing (1)
  (Weer) met plezier ondernemen)
 • SVG MANNA Marketing (1)
  Een boost van marketingcommunicatie activitetein: dus meer klanten
 • SVG MANNA Marketing (1)
  Tijdbesparing: eindelijk geen avonduren meer
 • SVG MANNA Marketing (1)
  Meer omzet: het levert je effectiviteit én betere werkstromen op
 • Een frisse blik en creatieve ideeën
 • Overzicht en structuur
 • (Weer) met plezier ondernemen)
 • Een boost van marketingcommunicatie activitetein: dus meer klanten
 • Tijdbesparing: eindelijk geen avonduren meer
 • Meer omzet: het levert je effectiviteit én betere werkstromen op

Waarom werken met mij?

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mijn creativiteit, marketingkennis, organisatorisch talent en behulpzaamheid gebruik om jouw business te laten groeien! Niet alleen door mee te denken op strategisch vlak, maar ook door praktische zaken op te pakken.

Ik houd van afwisseling, maar één ding is zeker: als wij samenwerken, krijg je 100% commitment!

Deze ondernemers gingen je voor

Wat kost het?

Wil je alleen sparren tijdens een losse sessie of heb je structureel een aantal uren marketing of backoffice ondersteuning nodig? Of kun je mijn support vooral tijdens piekmomenten gebruiken? Je ontvangt altijd een voorstel op maat.

Nog steeds hier?

Let’s meet!

Wil je taken uit handen geven, zodat je eindelijk die groei waarmaakt van je bedrijf? Tijd voor meer klanten, terwijl je toch meer rust creëert in je bedrijf? Dan zijn we een match! Zullen we een kop koffie doen of meeten via Zoom?

Kennismaken?

Nog even dit…

Ik werk voornamelijk virtueel. Als ik mijn laptop heb, kan ik werken. Waar en wanneer dan ook, ook vanuit het buitenland dus. Van tijd tot tijd pak ik mijn tas en werk ik een paar dagen tot enkele weken vanaf een mooie plek op de wereld.

Door deze vrijheid krijg ik veel energie en inspiratie om extra hard voor jouw bedrijf te knallen! Geen paniek, want online sta ik altijd voor je klaar en we houden nauw contact.