This is me!

Jouw sidekick, sparringspartner en virtueel assistent

Hi, ik ben Josephine! Ook wel Phine, Joos, Fien, Josy…of Piño, ligt eraan wie je het vraagt. Hoe je me ook noemt, ik ben de drijvende kracht achter MANNA.! Met Manna help ik je met de groei van jouw bedrijf.

Create your own reality

Mijn klasgenoten wisten vroeger precies wat ze wilden worden ‘als ze later groot waren’. Ik niet. Ik ging van dierenarts, naar interieurarchitect, naar managehouder (ja, een fanatiek ex-lid van de Penny-Ponyclub hier…), ik wilde een eigen strandclub openen en op een gegeven moment zag ik mezelf wel als stewardess de wereld over reizen.

Eén ding wist ik wel zeker: een saaie 9 – 5 baan was niets voor mij. Ik wilde de wereld zien. Mijn nieuwsgierigheid naar de wereld werd groter en groter. Ik merkte dat ik meer vrijheid wilde, in werktijden, werkplekken én in projecten. Het was dus geen verrassing dat ik doodongelukkig werd toen ik tóch probeerde in het standaardprogramma te passen.

Van 9-5 naar droombaan

Toch ben ik dankbaar voor deze momenten. Ik ontdekte wat ik leuk vond en waar ik goed in ben: anderen helpen en ondersteunen in hun business, mijn creativiteit gebruiken om problemen op te lossen, plannen bedenken en samenwerken aan projecten.

Avontuur en vrijheid

Nadat ik een tijdje in Indonesië werkte en woonde en na veel mooie backpackavonturen nam ik het heft in eigen handen. Ik schreef me onder de naam MANNA. in bij de KVK en creëerde mijn droombaan waarin het beste van alle werelden samenkomt om jóú te helpen.
De rest is geschiedenis.

Samen zorgen we voor groei van jouw bedrijf, omdat ik jouw marketing- en communicatietaken uit handen neem. Best of both worlds!

Multi passionate

Door alle ervaringen die ik heb opgedaan in het eventmanagement, de marketingwereld, customerservice en salessupport help ik jou op alle fronten ontwikkelen. Ik ben een echte multi passionate dus – past wel bij mijn sterrenbeeld als Weegschaal.

Vind jij avontuur en vrijheid net zo belangrijk als ik, en dan niet alleen qua locatie, maar vooral qua agenda, planning en werkzaamheden? Houd je van een serieuze, maar informele aanpak en vind je successen vieren minstens zo belangrijk als hard werken? Dan zijn we een match.

Maar waarom de naam MANNA.?

Heel eerlijk? Er is geen lang verhaal en of achterliggende betekenis voor de naam MANNA. Ik vind het gewoon tof klinken! Het is krachtig én eigenwijs. Professioneel, maar ook stoer.

Voor wie wilt: dit staat er in het woordenboek!

MANNA: man·​na | \ ˈma-nə = a usually sudden and unexpected source of gratification, pleasure or gain

Past perfect, toch? MANNA. is de weg naar plezier in persoonlijke én zakelijke groei!
Manna is trouwens ook van die gezellige gekleurde plofrijst, daar word je toch vrolijk van?!

Zó ben ik ook m’n best

Ik ben op mijn best als ik vrijheid, creativiteit, plezier & uitdaging ervaar. Zowel zakelijk als privé vormen deze waarden een rode draad in alles wat ik doe en aanpak.

Genoeg over mij. Wie ben jij?

Kop koffie doen? Virtueel bakkie thee? Wie weet zijn we een match en zorg ik voor jouw marketing, communicatie en backoffice zaken. Scheelt jou weer gedoe en geeft jou eindelijk rust en structuur in je onderneming.

Samenwerken? Stuur me een bericht!