Laten we samenwerken!

Er komt zoveel bij kijken bij jouw eigen bedrijf. Zoveel dat je het soms niet meer overziet, waardoor je marketing- en communicatietaken blijven liggen. Terwijl je wéét dat het belangrijk is. Net zoals een strategie.

Je staat er niet alleen voor!

Geen zorgen. Je bent niet de enige bij wie dit achterblijft. Ik ga graag voor je aan de slag als sidekick en creatieve sparringsbuddy. Ik ben er voor je om je te ontlasten voor alles wat jou in de weg staat om met overtuiging te ondernemen. Zo focus jij je met plezier op je corebusiness.

Dit zeggen mijn andere opdrachtgevers

(Pssst… Mag ik ook voor jou aan de slag?)

Henk van Keulen – Culinair entertainer

Marketing, communicatie & office support

Logo Henk van Keulen
”Als je eenmaal weet hoe fijn het is om met Josephine te werken, wil je niet meer zonder!”
Toen mijn bedrijf ineens heel hard groeide, raakte ik het overzicht kwijt. Sinds Josephine is er veel veranderd: rust en structuur in de organisatie, de bedrijfsvoering is goed georganiseerd, processen zijn opgezet en geautomatiseerd en de mails en offerteaanvragen zijn top geregeld. En het allerbelangrijkste? Ik loop geen inkomsten meer mis, omdat de facturen nooit meer incompleet worden verzonden. Ik wil nooit meer zonder!

Wat ik voor je doe, zodat jij met plezier blijft ondernemen

Ik regel jouw marketing- en communicatietaken, zorg voor online backoffice support of help met een marketingstrategie.

Ginger Fernandes: Eigenaar Your Virtual Assistant Online

Online backoffice ondersteuning (Virtueel Assistent)

”Josephine is van onschatbare waarde voor mijn bedrijf. ”

Ik raad Josephine aan iedereen aan. Ze doet veel meer dan mailboxen, het klantcontact en de planning. Ze denkt vooruit, maakt nieuwe dingen heel snel eigen en geeft mij de ruimte om verder te groeien met mijn onderneming. Josephine is van onschatbare waarde voor mijn bedrijf.

Logo Your Virtual Assistant

Ook samenwerken? Leuk!

Het valt (bijna) niet te ontkennen, toch? Wil jij ook met mij aan het werk? Laten we kennismaken!

Samer Rajab – CEO van Quick Administration Solution (QAS)

Marketing, communicatie & office support

”Alle projecten waar Josephine een aandeel in heeft, kloppen tot in de kleinste details en nog nooit heeft ze een deadline gemist.”
Josephine denkt mee en adviseert me op het gebied van marketing, communicatie en organisatie. Alle projecten waar Josephine een aandeel in heeft, kloppen. Tot in de kleinste details. Ze neemt initiatief om processen te verbeteren en gaat altijd voor het allerbeste resultaat.
Logo Quick Administration Solution

Ook blije klant worden?
Stuur me een bericht!